Hozzávalók:
A bögre mérete kb. 1, 5 dl. és ezzel mérünk
2 bögre ribizli összezúzva
2 bögre cukor
2 tojásfehérje amit a mélyhűtőből is elővehetünk
*
Elkészítés:
Az egészet kamény habbá verünk alapos hűtés után fogyasztható.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
A bögre mérete kb. 1, 5 dl. és ezzel mérünk
2 bögre ribizli összezúzva
2 bögre cukor
2 tojásfehérje amit a mélyhűtőből is elővehetünk
*
Elkészítés:
Az egészet kamény habbá verünk alapos hűtés után fogyasztható.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik

Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és

Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban