Hozzávalók:
A bögre mérete kb. 1, 5 dl. és ezzel mérünk
2 bögre ribizli összezúzva
2 bögre cukor
2 tojásfehérje amit a mélyhűtőből is elővehetünk
*
Elkészítés:
Az egészet kamény habbá verünk alapos hűtés után fogyasztható.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
6
20
0
Hozzávalók:
A bögre mérete kb. 1, 5 dl. és ezzel mérünk
2 bögre ribizli összezúzva
2 bögre cukor
2 tojásfehérje amit a mélyhűtőből is elővehetünk
*
Elkészítés:
Az egészet kamény habbá verünk alapos hűtés után fogyasztható.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor