Hozzávalók:
1 csomag réteslap (8 lapos)
450 g joghurt (3 pohár, natúr)
450 g búzadara (3 pohár)
375 g cukor (2,5 pohár)
225 ml napraforgó olaj (1,5 pohár)
1 csomag vaníliás cukor
0.5 csomag sütőpor
1 db tojás
35 dkg meggybefőtt
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük. (A mennyiségeket a 150 g-os joghurtos pohár alapján számoljuk.)
Egy tepsit kiolajazunk, és 3 lapot ráfektetünk.
A massza felét beleterítjük, és a meggy felét rászórjuk.
Erre 2 réteslapot teszünk, majd a massza másik fele és a maradék meggy kerül rá.
A tetejére 3 lapot teszünk.
Mielőtt a sütőbe tolnánk 180 C, tejföllel megkenjük a tetejét.
Nagyooooon finom☺