Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Késes aprítóval daráljuk finomra a zabpelyhet, majd az édesítőszerrel ízesített tejben főzzük meg ugyanúgy, mintha tejbegrízt főznénk.
Ha kellően besűrűsödött, vegyük le a tűzről és osszuk ketté a masszát : egyik felét citromhéjjal ízesítsük, a másikba keverjük bele a kakaóport.
Merjük poharakba vagy tálkákba úgy, hogy alulra kerüljön egy réteg kakaós puding , erre mehet a citromhéjjal ízesített puding , végül készítsük el az eperzselét.
A megtisztított epret vágjuk félbe, negyedekbe, majd tegyük fel főni a keményítővel elkevert vízben, amit ha szükséges, édesíthetünk.
Pár perc alatt besűrűsödik !
Merjük a pudingok tetejére, ha langyosra hűltek, tegyük be a hűtőbe !