Hozzávalók:
8 db.krumpli,2 db.liva hagyma,12 db.csirkeszárny,só ,bors,ételízesitő,olaj
*
Elkészítés:
A krumplit megmossuk és hélyában odatesszük főni, mig fő a csirkeszárnyakat megtisztitjuk és megmossuk, majd egy konyharuhára kisedve őket megszárítjuk majd befűszerezzük sóval és örölt fekete borsal, hadjuk álni pár percet.
Addig a krumpli ha megfőtt leszürjük vagy kalánnal kiszedjük a vízből és hülni hadjuk.
Addig megsütjük a csirkeszárnyat.
Egy serpenyőben teszünk olajat és megfórósítjuk de ne tul errőssen majd a csirkeszárnyakat megsütjük én 5 5 percet szoktam mindkét felén és a legkissebbik lángon ha megsültek akkor kivesszük őket és fére tesszük.
A krumplit meghámozzuk majd egy reszelő segítségével lereszeljük ízesítjük ételizesítővel borssal és egy kevés olajjal mejd a hagymát apró kockákra vágjuk és összekeverjük öket, majd egy majd egy leveses tányér segítségével kiformáztam és a sült csirkeszárnyakat ráhelyeztem és kész is 🙂 Jó étvágyat 🙂
				
															

