Hozzávalók:
Egy kakaós piskóta tortalap
vagy 3 tojásból elkészítve- lásd.” Az egyszerű dióstorta” receptjét
a receptjeim között
2 db főzés nélküli csokoládés pudingpor
2 db 33 %-os tejszín (kb 240 ml-es)
2 db kb 314 ml- es mandarinbefőtt- konzerv
Vagy
Világos piskóta tortalap
De ekkor a pudingpor vaníliás
*
Elkészítés:
A tortalapot a tortaformában hagyom, vagy helyezem.
Egy nagyobb edénybe, aminek fedele is van, a pudingport kiszórom, és erre ráöntöm a mandarinkonzerveket, és a 2 db tejszínt. Letakarom, és addig rázogatom, míg a massza a lehető legkeményebb nem lesz. Ekkor a tortalapra öntöm. Ha kicsentem a befőttből egy- két darabot, és van kéznél egy kis csokireszelékem, akkor ezzel díszítem, vagy egyszerűen megszórom kakaóporral. Egy éjszakán át a tortát a hűtőben tartom, és amikor megdermedt, akkor a formából kiszabadítom, és kínálom.