Rántott sertésborda felturbózva

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Rántott sertésborda felturbózva

Recept leírás:

Hozzávalók:

80 dkg karaj csont nélkül
1 nagy doboz tejföl
3-4 gerezd fokhagyma

őrölt fehér bors
20 dkg reszelt trappista sajt
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagyma nyomón átnyomjuk.
Elkészítés:A tejfölt kikeverjük a fokhagymával,borssal és kevés sóval.A húst a szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.
Tálaláskor a rántott bordát meglocsoljuk a fokhagymás tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A család egyik fele borzacskát szeretett volna a másik fele sima rántott húst.Így született ez az öszvér vagy kompromisszum borda!:))

Rántott sertésborda felturbózva

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Rántott sertésborda felturbózva