Hozzávalók:
80 dkg karaj csont nélkül
1 nagy doboz tejföl
3-4 gerezd fokhagyma
só
őrölt fehér bors
20 dkg reszelt trappista sajt
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
*
Elkészítés:
Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagyma nyomón átnyomjuk.
Elkészítés:A tejfölt kikeverjük a fokhagymával,borssal és kevés sóval.A húst a szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.
Tálaláskor a rántott bordát meglocsoljuk a fokhagymás tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A család egyik fele borzacskát szeretett volna a másik fele sima rántott húst.Így született ez az öszvér vagy kompromisszum borda!:))


