Hozzávalók:
Hozzávalók:
1 db 25dkg-os pulykamellfilé,szeletekre vágva
kb.10-15dkg szeletelt sonka
kb.10-15dkg szeletelt sajt,trappista,vagy egyéb
só,bors
A panírhoz:
liszt,tojás,prézli
Sütéshez:
kókuszzsír/olaj/zsír,ki mit használ
Köret: rizs/bulgur/hajdina stb.
*
Elkészítés:
A felszeletelt pulykamelleket pici sóval,borssal meghintem,majd minden szelet húsra sonkát és sajtot rakok és feltekerem,majd hústűvel összetűzöm.(könnyebb lesz a feltekerés,ha előtte egy kicsit kiklopfoljuk a húst) én nem tettem. 😀
Ha mind kész,akkor hagyományosan panírozzuk,liszt,tojás,zsemlemorzsa és forró zsiradékban takarék lángon,fedő nélkül minkét oldalát megsütjük.
Főtt rizzsel,vagy bármi más feltéttel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá! 😀
Forrás: Receptek lapja