Rántott Patiszon (Csillagtök )

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Csildi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Könnyű

Rántott Patiszon (Csillagtök )

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
·         2 tojás
·         1 patisszon
·          10 dkg liszt
·         10 dkg zsemlemorzsa
·         olaj
·         só

*

Elkészítés:

A patisszont meghámozzuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Megsózzuk, majd állni hagyjuk egy fél órát.
Lecsepegtetjük, lisztbe majd  tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban sütjük ki, és frissen tálaljuk. Akár köretként, akár önmagában is fogyaszthatóiaW � s n � �+� mso-fareast-font-family:Times New Roman;color:#333333;mso-fareast-language: HU’>A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük,közben a barackot megtísztítjuk héját levágjuk és gerezdekre vágjuk . A félbevágott, meghámozott barackokat a csírke comb mellé helyezzük  Letakarjuk alufóliával és közepes lángon kb 35 percig  sütjük. Levesszük a fóliát és egy negyed  óra alatt pirosra sütjük.
Nagyon jól átveszi a barack ízét a csirkecomb és a fűszerekkel együtt egy igazi pikáns ételt kapunk.

Rántott Patiszon (Csillagtök )

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Rántott Patiszon (Csillagtök )