Hozzávalók:
30 dkg kacsamáj
panírozáshoz:
liszt, tojás, morzsa
sütéshez: olaj
Burgonyaszufléhoz:
25 dkg krumpli
1 tojás
15 dkg sajt
1/2 dcl tejszín
1 kanál vaj
fehérbors
*
Elkészítés:
A kacsamájat, bepanírozzuk, megsütjük az olajban.
Sózzuk, borsozzuk.
A krumplit megfőzzük sós vízben, még melegen összetőrjük.
Ha kihült hozzáadjuk a vajat, a tejszínt, a tojás sárgáját, a fele reszelt sajtot, megborsozzuk, majd a tojás keményre habját beleforgatjuk.
Egy 6 darabos muffin sütőt kivajazunk, megszórjuk kis morzsával, beletöltjük a masszát, tetejére szórjuk a maradék sajtot.
180 C fokos sütőben kb.
30 percig sütjük.