Hozzávalók:
4 szép nagy szelet csirkemell
só
2 tojás
liszt
prézli
zsír vagy olaj a sütéshez
25 dkg rizs
25 dkg gomba
1 kis fej hagyma
1 ek. zsír, vagy olaj
1/2 cs. petrezselyemzöld
só
bors
1 cs. vegyes salátakeverék
2dl joghurt
só
bors
1 cikk fokhagyma
*
Elkészítés:
A csirkemell szeleteket besózom és a szokásos módon lisztbe, tojásba, prézlibe forgatva, kisütöm. A rizst megpárolom. A gombát szeletekre vágom, egy kis fej aprított hagymát világosra pirítok a zsíron, ráteszem a gombát, sózom, borsozom, saját levében megpárolom. Végül hozzákeverem az aprított petrezselyemzöldet. Az egészet összekeverem a rizzsel. A joghurtba keverek sót, borsot, zúzott fokhagymát. Tálaláskor a tányérra teszem a hússzeletet, a gombás rizst, mellé a salátakeveréket, amit meglocsolok az ízesít