Rántott csirkecombok hélyában sült újkrumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Szilvi

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg újburgonya
4 db csirke alsócomb
étolaj
Panirhoz: tojás, liszt, zsemlemorzsa
ételizesitő,foghagymagranulátum,bors,morzsolt csilipaprika

*

Elkészítés:

Én jobb szeretem a combokat panirozás elött megfözni, mert igy biztos, hogy nem lesz nyers. Miután megfött befüszerezem sóval vagy ételizesitövel és borssal, majd bepanirozom és kisütöm.
A burgonyát megmosom és negyedelem. Sütés elött megföztem picit. Én tepsiben készitettem el. Kb 1 dl étolajba tettem ételizesítöt, borsot, csilit, foghagymagranulátumot és ebben forgattam át a krumplikat. Tepsibe tettem és irány a sütö, ott sülhet készre. Jobb szeretem igy mert nem tocsog a zsirban.
Párom nagymamája által készitett savanyúsággal tálaltam.

Rántott csirkecombok hélyában sült újkrumplival