Rántott csirkecomb lecsóval és sült krumplival

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 felső csirkecomb
liszt
tojás
zsemlemorzsa
4 adag lecsó, nyáron friss hozzávalókból, télen eltett, üvegesből (lehet maradék is)
1 kg krumpli
zsír vagy olaj a sütéshez

*

Elkészítés:

A csirkecombok bőrét lehúzom,  sózom, a szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába forgatom, bő zsiradékban, fedő alatt, többször forgatva kisütöm. A lecsót elkészítem, vagy ha van maradék, azt használom fel. A krumplit kockára vágom és szintén kisütöm. A lecsót a sült krumpli mellé szedem, együtt tálalom a rántott csirkecombbal.