Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
1 evőkanál kókusz zsír
só
vega-mix füszekeverék
2 pohár 12% tejföl
6 db tojás
20 dkg trappista sajt
szerecsendió
*
Elkészítés:
Elsőlépésként a tepszit kikenjük a kókusz zsírral.
A húst feszeletem és besózom a szeleteket.
A tojásokat ketté választom A sárgáját összekavarom a tejföllel.
A tojások fehérjét keményhabbá verem majd hozzáadom a tejföllel összekevert tojás sárgájához.
A szeleteket a kikent tepszibe rakjuk, azokat megszórom vega-mix fűszerkeverékkel majd ráöntöm a hússzeletekre annyira hogy azokat ellepje.
Majd ezt követően ismét hús kerül majd ez addig ismétlődik még van hússzelet és öntett.
A tetejére öntett kerüljön, majd reszelt sajttal és kevés szerecsendióval megszórjuk.
Sütőben helyezem és készre sütőm.
Köretnek párolt bulgurt és káposzta salátát tálaltam.