Hozzávalók:
Hozzávalók: 4 szelet
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A húsokat gyengén ki klopfoljuk és sóval, borssal fűszerezzük. Egy fedeles tepsit / ha nincs jó egy hőálló tál is; fóliával / a zsírral kikenjük, és ki béleljük vékony szalonna szeletekkel. Ezt beborítjuk vékony hagyma karikákkal, majd ráhelyezzük a befűszerezett tarja szeleteket meghintve egy kávéskanál pirospaprikával. Ismét szalonna szeletek, erre hagyma kerül, majd az ízesített rövidkaraj. Ezt szintén szalonnával, hagymával takarjuk, majd a felszeletelt csirkemell következik. Az egészet leöntjük a paradicsomlével, meghintjük porcukorral meg a szerecsendióval majd sütőben 40-50 percig pároljuk. Akkor jó, ha a hús megpuhult és zsírjára sült. Törtburgonyával, párolt rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.