Hozzávalók:
20dkg, kifőtt tészta. /maradék/, 10dkg. füstölt sonka, /füstölt szalonna./ 1tk. erős darált paprika. 1ek. pecsenyezsír. ½ paprika, ½ fej vöröshagyma, 2. kispohár tejfel,3szelet szalámi, / bármilyen ami otthon van/10dkg. gomba.
*
Elkészítés:
A zsiradékon fedő alatt megpirítjuk a házi sonkát, hozzáadjuk a fél főre vágott vöröshagymát, kevés párolás után hozzá kerül a gomba. Addig pároljuk míg zsírjára vissza sül. Ekkor kerül bele a szalámi, és a rusztikusra vágott paprika. Amikor kihűlt hozzá adjuk a kifőtt tésztát és az egyik pohár tejfelt, jól összekeverjük és egy kizsírozott sütőformába tesszük. A tetején elsimítjuk a másik pohár tejfelt, és elő melegített sütő legmagasabb fokozatán KB: húsz percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok.