Hozzávalók:
30 dkg makaróni tészta
30 dkg darálthús
1 csomag Milánói makaróni, vagy Bolognai
makaróni alap-por
1 kispohár tejföl
10 dkg reszelt trappista sajt
1 dl kechap
*
Elkészítés:
Megfőztem a makaróni tésztát, amíg főtt, addig a darált húst kis olajon megdinszteltem kb.
10 percig, majd felöntöttem még kb.
2 dl vízzel, s rászórtam a milánói makaróni port, s kevergettem még a leírás szerint.
Ha elkészült, akkor ráöntöttem a tésztára, majd még kb.
1 dl kechapot is hozzákevertem.
Egy ovális jénaiba beleöntöttem az összekevert tésztát, kicsit eligazítottam, s 1 pohár tejfölt kentem a tetejére, majd kb.
10 dkg trappista sajtot lereszeltem, ezt is rászórtam, s kb.
20 percre beraktam a sütőbe.
Ha megsült, akkor felkockáztam, s tálalható.