Hozzávalók:
A palacsintához:
20 dkg teljes kiőrlésű liszt
20 dkg DW sütőliszt
3 dl tej
3,5 dl szódavíz
Só
A krémhez:
1 zacskó fehércsokoládés pudingpor
10 dkg kókuszreszelék
5 dl tej
1,5 evőkanál édesítő
Tetejére:
20 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
*
Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit összekeverjük, pihentetjük fél órát, majd palacsintákat sütünk belőle.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejjel, édesítővel, ha kihűlt hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
A palacsintákat, egymás tetején megkenjük a krémmel, majd levágjuk a széleit úgy, négyzet alakú legyen, ezután felkockázzuk.
Az étcsokoládét felolvasztjuk a vajjal, bevonjuk vele a palacsinta kockákat, és ízlés szerint díszítjük.
				
															

