Hozzávalók:
1 db tojás
3 ek méz
15 dkg porcukor
3 ek tej
3 dkg zsir
1 kk szódapor
45 dkg liszt
Krém:
25 dkg margarint
20 dkg porcukor
4 ek liszt
4 dl tej
1 db citrom lé
*
Elkészítés:
A hozzávalókat gőz fölött megolvasztjuk, amikor kész adunk hozzá 45 dkg lisztet, összegyurjuk és 3 lapot sütünk belőle, amelyik tepsin sütöttük a lapokat abban a tepsiben sütünk 2×3 tojásos piskótát.
Elkészités : T ojásokat külön választjuk fehérjét felverjük adunk hozzá 3 ek cukrot ezzel is verjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját és 1 ek étolajat ég ezekkel is verjük, ezt mind lehet robotgéppel H ozzáadjuk a 3 ek lisztet 1 tk sütőport, ezt már fakanállal keverjük bele zsirozott tepsiben sütjük.
Krém : 25 dkg margarint kikeverünk 20 dkg porcukorral, 4 ek lisztet megfőzünk 4 dl tejben ha kihült összekeverjük a kikevert margarinos krémmel 1 citrom levével izesitjük ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat.
M ézeslap + piskóta + mézeslap + pisk óta +mézeslap.
Tetejére porcukor.