Hozzávalók:
Hozzávalók: 70 dkg
*
Elkészítés:
Elkészités:A tűzálló tálat kibélelünk a szalonna szeletekkel úgy hogy oldalt lelógjanak. A húst vékony szeletekre vágjuk sózzuk, borsozzuk. A tojást felhaboljuk.A húst lisztbe, tojába mártjuk, majd a kétféle sajt keverékébe forgatjuk,és egy sort a tálba rakunk. Rátesszük a csirkesonkát,majd ismét a hús következik. Addig csináljuk, amig a hozzávalókból van, de ügyeljünk arra,hog a hús legyen a tetején.A tejfölt egy kevés olajon felolvasztjuk,és megkenjük vele a tetejét. a lelógó szalonnát felhajtjuk, a maradékot rátesszük a tetejére,és előmelegített sütöben 180 fokon 1 órán át sütjük. Az elején rátesszük a tál tetejét, ha nincs teteje, alufóliával letakarjuk.