Hozzávalók:
Sárga tészta:
5 tojásfehérje
15 dkg cukor
20 dkg kókuszreszelék
2 evőkanál rétesliszt
fél csomag sütőpor
fél citrom leve
Barna tészta:
5 tojásfehérje
15 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 evőkanál kakaópor
2 evőkanál rétesliszt
fél csomag sütőpor
Krém:
10 tojássárgája
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg cukor
1 csomag vaníliás puding
3 dl tej
1 kocka margarin
*
Elkészítés:
Az 5 tojásfehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verem. 15 dkg kókuszt elkeverek 2 evőkanál rétesliszttel és fél csomag sütőporral, majd beleforgatom a habba, és belefacsarom a fél citrom levét is. A tésztát előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütöm. A barna tésztához 5 tojásfehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verek. 15dkg darált diót összekeverek 3 evőkanál keserű kakaóporral, 2 evőkanál rétesliszttel, fél csomag sütőporral, majd a habba forgatom. A sárga tésztához hasonlóan sütöm meg. A krémhez 10 tojássárgáját kikeverek 1 csomag vaníliás cukorral és 20 dkg cukorral. Hozzáadok 1 csomag főzéssel készítendő vaníliás pudingport meg 3 dl tejet, és sűrűre főzöm. A tűzről levéve egy kicsit hűlni hagyom, majd apránként belekeverek 25 dkg margarint. Végül a sárga tésztát megkenem a krém 3/4 részével, majd befedem a barna tésztával, és elsimítom rajta a maradék krémet, és kókusszal megszórom.

