Raffaelló

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

90

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Raffaelló

Recept leírás:

Hozzávalók:

160 g sovány tejpor
60 ml víz
96 g olvasztott vaj
35 g porcukor
80 g kokuszreszelék
hántol, pirított mandula
kokuszreszelék

*

Elkészítés:

A vízet és a cukrot feltesszük főni, addig a tejport és a kokuszreszeléket összekeverjük egy tálban, majd ha a víz felforrt hozzáadjuk a tejporos kokuszreszeléket és az olvasztott vajat majd simára keverjük az anyagokat. A kész masszát hütőben hagyjuk kihülni. Miután kihült, kb. 1 óra, kávéskanálnyi darabot kiveszünk belőle és a tenyerünkben elnyomkodjuk, beleteszünk egy egész szem mandulát és golyót formálunk belőle, mejd kokuszreszelékben meghempergetjük. Én kisebb golyókat csináltam, igy lett 85 db.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Raffaelló