Rablóhús

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Könnyű

Rablóhús

Recept leírás:

Hozzávalók:

25 dkg karaj
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
1 kisebb krumpli

*

Elkészítés:

Mindent felvágtam kisebb darabokra, a húst sóztam, borsoztam. Ezt követően sorban felhúztam őket a nyársra, a végére több hús került, mert abból volt még több, és azt akartam, hogy mind felkerüljön.
Tepsibe tettem egy kevés zsírt, ráhelyezettem a nyársakat, alufóliával lefedtem. Fél óráig sült így közepes hőmérsékleten, majd megfordítottam a nyársakat, és a másik oldalát is sütöttem 20 percig.
Amikor kihűlt, savanyúsággal fogyasztottam.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Rablóhús