Hozzávalók:
A piskótához:
4 db tojás
4 ek víz
20 dkg kristálycukor
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
A krémhez:
3 cs puncs pudingpor
1 l tej
10 dkg kristálycukor
2 db vaníliás cukor
1 ü magozott meggy
4 cs színtelen zselatin
4-5 ek cukor
eper vagy málna üdítő
*
Elkészítés:
A 4 db tojásból és a hozzávalókból készítünk egy vizes piskótát. Míg ez meghűl elkészítjük a pudingot.
3 csomag puncs pudingport elkeverünk 10 dkg kristálycukorral, 1 vaníliás cukorral, 1 liter tejjel, ezt jó simára keverjük és megfőzzük.
Addig még meleg a puding szépen rákenjük a piskótára és elsimítjuk. A meggyet lecsurgatjuk és egyenként szépen rátesszük a pudingra
Elkészítjük a zselatin, értelemszerűen ahogy rá van írva a tasakra (én üdítőt használok víz helyett). Mikor ez megvan, akkor ráborítjuk a süteményre és hagyjuk megdermedni. Szépen szeletelhető!


