Hozzávalók:
Tészta: 50 dkg
Töltelék: 10 dkg
Máz: ::20dkg cukor, 1cs puncspudingpor, 2e.k olaj, 4e.k forró víz
*
Elkészítés:
A tészta alapanyait összedolgozzuk m, majd 3 egyenlő részre osztjuk.Lisztezett , zsírozott tepsi hátoldalán kisütjük.A z egyik lapot összetörjükés beáztatjuk a rumba.A töltelékhez vízből és cukorból szirupot főzünk .Hozákeverjük a diót, a vaníliás cukrot, a lekvárt, a kakaóport, és a beáztatott tésztalapot.Megkenjük vele az egyik tésztalapot , és befedjük a másikkal.A mázhoz kikeverjük a cukrot a pudinggal a vízzel és az olajjal.Megkenjük a sütemény tetejét vele.Pár órát állni hagyjukés utána tálalhatjuk.Jó étvágyat hozzá!


