Hozzávalók:
Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta (vagy 250 g piskótamorzsalék)
10 dkg cukor,
5 evőkanál rum,
5 dkg mazsola,
4 evőkanál málnaszörp,
3 evőkanál puha vaj,
1 evőkanál holland kakaó,
5 dkg darált dió,
reszelt csokoládé a bevonathoz.
*
Elkészítés:
A cukorból és 1 dl vízből főzz sűrű szirupot.
A piskótát daráld le, a mazsolát áztasd be a rumba. Keverd össze a piskótamorzsát a rumos mazsolával, a málnaszörppel és a kihűlt sziruppal.
Hagyd állni, hogy az ízek összeérjenek, közben a puha vajat keverd el a dióval és a kakaóval, és morzsold össze a masszával.
Formázz golyókat belőle, és hempergesd meg csokireszelékben.
(A képen a Filléres bonbonnal együtt látható)

