Pulykaszárnyak krumpliágyon

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Zsuzsa50

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Pulykaszárnyak krumpliágyon

Pulykaszárnyak krumpliágyon

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 db pulykaszárny
O,5 kg krumpli
2 db sárgarépa
1 db zeller
1 db karalábé
2 db póréhagyma
2 db vöröshagyma
4-5 db kelbimbó
só, bors

*

Elkészítés:

A pulykaszárnyakat kicsontozzuk és feldaraboljuk- A krumplit felkarikázzuk vagy negyedekre vágjuk és összekeverjük a felszeletelt vöröshagymával.
A jénai – vagy római tálat picit kiolajozzuk és belerakjuk ahagymával összekevert  krumplit. Megsózzuk, fűszerezzük. Rátesszük az egészben hagyott répát, póréhagymát, kelbimbót,a negyedekre vágott zellert, karalábét. Picit sózzuk. A tetejére kerül a hús. Grillfűszerrel megszórjuk.
Lefedjük a jénai vagy római tál tetejével és pirosra sütjük 45-5O erc alatt.
Jó étvágyat!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pulykaszárnyak krumpliágyon