Pulykaragu zöld nokedlivel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Katca

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

A PULYKARAGUHOZ:
60 dkg pulyka medalion,vagy pulykamell
50dkg csiperke gomba
1 fej vöröshagyma
3-4 dl tejföl
zsíradék a hagyma alá
őrölt fűszerpaprika,só,bors,tárkony (ízlés szerint)
1 ek. fehérlisz
A NOKEDLIHEZ:
450g-os parajpüré(Ez gyorsfagyasztottból készült)
Kb.fél kg fehérliszt
2 tojás
fél evőkanálnyi vaj

*

Elkészítés:

A hagymát zsíradékon megfuttatjuk.A felaprított pulykahúst erre rátesszük,és hirtelen átsütjük,kicsit pároljuk,majd a felaprított gombát hozzákeverjük,sózzuk,fűszerezzük.Amikor már majdnem megfőtt hozzákeverjük a tejfölt.Mivel a gomba elég sok levet enged ezért a végén egy evőkanálnyi lisztet rászórunk és ezzel besűrítjük.
A nokedli: A kiengedett parajpürét,összekeverjük a többi hozzávalóval és kiszaggajuk forrásban lévő vízbe és néhány percig főzzük.Leszűrjük tálba tesszük és egy kis zsíradékot keverünk hozzá ,hogy ne tapadjon össze

Pulykaragu zöld nokedlivel