Hozzávalók:
50 dkg pulyka ,
1-1,5 tk so ,
2 tk pulykasült fűszersó ,
6 ek hidegen sajtolt olivaolaj
http: //grapoilashop.hu/
1 hagyma ,
2 paprika
*
Elkészítés:
A húst kockára vágjuk 3×3 cm-es méretre vagy 2×2 cm-re ha kissebbeket szeretnénk.
Hozzáadom a fűszereket és az olajat a hagyma és a paprika kivételével.
Jól belemasszirozzuk a fűszereket és 1-2 órát pihentetjük.
( legjobb előző este bepácolni) kb 10-15 percre a fa nyársakat vizbe áztatjuk, majd a fűszeres húsokat feltüzdeljük.
Vágjunk nagyobb cikkekre vagy kockára a paprikát és a hagymat és tüzdeljük a húsok közé.
Paprika és a hagyma nélkül is nagyon finom.
Elektromos vagy kerti grillen süssük pirosra.