Hozzávalók:
1 kicsi voroshagyma , 4-5 cherry paradicsom vagy 1 kozepes meretu ,2-3 savanyu uborka ( kb 15 dkg) , 4-5 szal kapor , 80 dkg pulykamell , 15 dkg szeletelt gomba , 1/4 citrom leve , so ,bors , 2 ek olaj , 2,5 dl tejszin , 10 dkg natur sajtkrem , Koretnek: parolt rizs
*
Elkészítés:
A hagymat csikokra vagom es az olajon megparolom,majd a csikokra vagott mell filet hozzaadom es sozom,borsozom.Mikor felig kesz a hus a felszeletelt gombathozzaadom es eggyutt parolom oket.Majd a vekony csikokra vagott savanyu uborkat is hozzaadom es az aprora vagott petrezselymet is. Belenyomjuk a citrom levet.jol osszeparolom ,Majd hozzaadom a kremsajtot,jol elkeverem es a tejszinnel felengedem.Beleteszem a csikokra vagott paradicsomot es osszerottyantom ,majd leveszem a gazrol es parolt rizzsel talalom. Ha cherry paradicsomot hasznalok ,akkor azt elegendo felbe vagni. A kaprot aki nem szereti az helyettesitheti petrezselyemmel is.


