Hozzávalók:
1 kg pulykamáj
2 fej hagyma
1 ek kókuszzsír
1 ek pirospaprika
só
bors
fokhagyma
1 db paradicsom
1 db piros húsú zöldpaprika
Köret:
2 tasak főzőtasakos köles
*
Elkészítés:
A pulyka májat megmostam, az estleges epés részeket eltávolítottam.
(fontos mert keserű lesz tőle az étel) A hagymát kókuszzsíron megdinszteltem, majd rádobtam a májat és fehéredésig dinszteltem, majd rádobtam a kockára darabolt paradicsomot, paprikát, pirospaprikát, ízlés szerinti fokhagymát és kevés vízzel felengedtem.
Frissen őrölt borssal megszórtam és fedő alatt készre pároltam.
A kölest a dobozon lévő előírás szerint megfőztem, azzal tálaltam.
Friss salátával kínáltam.