Hozzávalók:
1 kg pulyka , 3 dl olaj , 1 csomag mustaros grillpac,so
*
Elkészítés:
A pulykamell fileket felszeleteljuk , majd bepacoljuk elozo este.Sutes elott megsozzuk es elektromos grillen vagy kerti grillen keszre sutjuk
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
4
10
15
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
1 kg pulyka , 3 dl olaj , 1 csomag mustaros grillpac,so
*
Elkészítés:
A pulykamell fileket felszeleteljuk , majd bepacoljuk elozo este.Sutes elott megsozzuk es elektromos grillen vagy kerti grillen keszre sutjuk
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban