Hozzávalók:
1 kg pulykahus , 1 hagyma , 2 paprika , nyarsankent 1 koktel paradicsom. Fa palcak a nyarshoz Pacle: so izles szerint , 1-2 tk piros paprika , orolt bors izles szerint , 1/2 csomag pulyka fuszer keverek, oliva olaj ( lehet barmilyen )
*
Elkészítés:
A hust felkockazzuk 2 x 2 cm- es vagy 3 x 3 cm – es kockara.beteszem egy talba es izesitem a soval , bors , piros paprika , pulyka fuszerkeverek , olaj . Jol osszekeverem es legalabb 1 ejszakara hutobe teszem , hogy az izek jol osszeerjenek . ( min. 1 orat alljon a hus az izek miatt,ha nincs idonk orakat pacolni . ) beaztatom a palcakat kb 15-30 percre vizbe es ratuzdelem a husikat es a zoldsegeket. Elektromos grill suton vagy kerti grillen megsutom . Sozasnal vegyuk figyelembe a pulyka fuszer is sos !!!