Pulakahússal rakott zöld spárga

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Pulakahússal rakott zöld spárga

Pulakahússal rakott zöld spárga

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók 6 személyre:
1,5 kg zöld spárga
60 dkg darált pulykahús  /pulykacomb/
30 dkg rizs
2 fej vöröshagyma

ételízesítő
őrölt fehér bors
étolaj
4 dl tejföl
5 dkg vaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A hagymát apróra vágjuk.A spárga végeit levágjuk majd /ha van/pároló edényben félpuhára pároljuk. Ha nincs pároló edényünk akkor sós vízben főzzük meg félig de óvatosan,hogy a spárga feje szét ne főjön. A vöröshagymát kevés olajon lepirítjuk,rátesszük a darált pulykahúst,sózzuk,borsozzuk és 15-20 percig pároljuk-pirítjuk. A rizsből párolt rizs készítünk.
Elkészítés:Egy kivajazott tepsibe rakunk egy réteg spárgát. majd ráterítjük a párolt rizst  a lepirított pulykahúst. Erre jön a maradék spárga. Tejföllel alaposan megkenjük és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pulakahússal rakott zöld spárga