Hozzávalók:
szögletes háztartási keksz
2 ek. méz
kb. 3 dl tej
A töltelékhez:
1 cs. puncsízű pudingpor
1 cs. csokis pudingpor
6 ek. kristálycukor
8 dl tej
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
*
Elkészítés:
A pudingokat 4-4 dl tejben, 3-3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kettéosztjuk. Az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba keverjük.
Egyközepes méretű tepsibe teszünk egy sor mézzel elkevert langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kenjük a csokis krémet, újabb sor mártogatott keksz következik. Rákenjük a puncsos krémet. Tetejét keksszel zárjuk.
Hagyjuk legalább egy fél napot összeérni, puhulni. A kekszek mentén szeleteljük, porcukorral vagy anélkül kínáljuk.
Én most nem mártogattam a kekszeket, másnapra megpuhult így is.