Hozzávalók:
Pudingos keksz.
25dkg. puha margarin.25 dkg. liszt, 1/4mk.só, 15dkg. porcukor, 1/2 cs. sütőpor, 2×2cs. pudingpor/ 2cs. vanília, 2 cs. puncs pudingpor./KB.1 ek. tejfel.
*
Elkészítés:
A 25 dkg. Puha margarint a 20dkg. porcukrot robot géppel habosra keverjük. Ezután hozzá adjuk a só, lisztet és a sütőport. Amikor kezd össze állni, de még morzsalékos a tészta akkor kettévesszük. Egyik feléhez hozzá adjuk a 2. cs. vanília pudingot, + 1ek. tejfelt. A másik feléhez a 2. cs. puncs pudingot+ 1 ek. tejfelt. Gyúrható masszát készítünk. / Gyorsan dolgozzunk, hogy a margarin ne nagyon olvadjon meg. / Sütő papírral bélelt tepsibe, enyhén vizes kézzel kis golyókat formázunk./Így a tészta nem ragad a kezünkhöz./ Egymástól távolabb rakjuk Legyen hely ha lelapítjuk. A tetejét vízbe mártott villával lenyomjuk KB. félcenti vastagságúra. Előmelegített sütőben 180 fokon, 15 perc alatt világosra sütjük.