Hozzávalók:
Hozzávalók:
4 tojás
20 dkg liszt
30 dkg cukor
10 dkg darált dió
1 dl kávé
fél sütőpor
1 citrom leve és héja
Krém:
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
25 dkg gesztenyemassza
1 rumaroma
2 csokoládé pudingpor
fél l tej
*
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit mint a piskótát kikeverjük, tehát a tojásokat szétválasztva, majd összekeverjük a leírtakkal. Előmelegített sütőben, alacsony hőfokon kb: 45 perc alatt készre sütjük.
A margarint a porcukorral, gesztenyével és a rummal jól összekeverjük.
Közben a tejben a pudingot megfőzzük, és ha teljesen kihűlt, jól összedogozzuk a két masszát, és a kihűlt tésztára simítjuk,majd tortadarával megszórjuk a tetejét. Legalább 3 órára hűtőbe tesszük,Nagyon finom!