Hozzávalók:
3x400dl tej
1 puncs ízű pudingpor
1 karamellás ízű pudingpor
1 vaníliás ízű pudingpor
9 ek cukor
tejszín
*
Elkészítés:
A formát kiöblítsük és szép sorban megfőzzük a 3 féle pudingot egymás után.Először a vaniliásat aztán karamellásat végül a puncsosat-de természetesen bármilyen ízű pudingporokat használhatunk ízlés szerint.
Mikor megfőztük az vaniliásat beleöntjük a formába,hagyjuk kihűlni és csak aztán készítjük a másikat ill.harmadikat.Azért csak 4dl tejjel főzzük a pudingport mert így szilárdabb és nem folyik szét,mutatósabb a formába.
Tejszínhabbal szoktam díszíteni a tetejét,aki szeretné a rétegek közé babapiskótát is tehet.Fantázia nem szab határokat.Mikor mind a három féle pudingot megföztük,formába töltöttük,kihűtjük és néhány óra múlva kiborítjuk egy tálcára és lehet fogyasztani.
Ui:Most csak ezt a fotót tudom mellékelni mert amit a nagy formába készítettem nem találom a gépemen:(
De majd újból elkészítem és bővítem a fotókat.


