Porkolthúsos tepsiskrumpli

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

55

Nehézség

Könnyű

Porkolthúsos tepsiskrumpli

Porkolthúsos tepsiskrumpli

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Maradék csirkeporkolt
4 tojás
1 kg krumpli
1 nagy fej voroshagyma
vaj és prézli a tál kikenéséhez és szórásához
ételízesíto
orolt bors, só, orolt koménymag

*

Elkészítés:

A maradék csirkeporkoltet ledaráljuk, ízlés szerint ízesítjuk a fuszerekkel és az ételízesítovel. Hozzáadjuk az apróra vágott voroshagymát.  Mivel nekem a porkolt tejfolos volt, nem tettem belé tobb tejfolt.
A megfott krumplit és a fott tojásokat megpucoljuk, karikákra vágjuk.
A jénai tálat kivajazzuk, prézlivel meghintjuk. Rétegekben rákenjuk a húsmasszát, rárakjuk a fott tojás karikákat. A tetejére krumpli kerul, amire rácsipegettuk a maradék vajat és légkeveréssel 170 fokon pirosra sutjuk.
Nagyon finom ízu étel.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Porkolthúsos tepsiskrumpli