Hozzávalók:
fél kg cukor,annyi diót hogy képlékeny massza legyen!
*
Elkészítés:
cukrot felolvaszt bele a dió! vizes nyújtódeszkára önt gyorsan eldarabol,mert hamar szilárdul!vízbe márt majd tányérra rak!1kis csemege:)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
fél kg cukor,annyi diót hogy képlékeny massza legyen!
*
Elkészítés:
cukrot felolvaszt bele a dió! vizes nyújtódeszkára önt gyorsan eldarabol,mert hamar szilárdul!vízbe márt majd tányérra rak!1kis csemege:)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
A szuvidálás (franciául sous-vide, azaz „vákuumban”) sokáig a fine dining éttermek titkos fegyvere volt, ma viszont egyre több háztartásban jelenik
Ha nyár, akkor paradicsom. Van benne valami különösen varázslatos: ahogy a napon érlelt bogyók végre kiszabadulnak a fóliasátor világából, és
Nyáron a konyha legnagyobb ellensége sokszor nem is a meleg, hanem a fölös költekezés. Hiszen bármelyik piaci standnál vagy boltban