Hozzávalók:
fél kg cukor,annyi diót hogy képlékeny massza legyen!
*
Elkészítés:
cukrot felolvaszt bele a dió! vizes nyújtódeszkára önt gyorsan eldarabol,mert hamar szilárdul!vízbe márt majd tányérra rak!1kis csemege:)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
fél kg cukor,annyi diót hogy képlékeny massza legyen!
*
Elkészítés:
cukrot felolvaszt bele a dió! vizes nyújtódeszkára önt gyorsan eldarabol,mert hamar szilárdul!vízbe márt majd tányérra rak!1kis csemege:)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A hagyma az egyik legősibb, legmegbízhatóbb társa a téli konyhának. Olyan alapanyag, amelyet sokszor észre sem veszünk, pedig szinte minden

Van valami egészen különleges abban, amikor először kibontjuk az év szaloncukrát. A díszes papír zizegése, a gyerekkorunkat megidéző illat, a

A télnek van egy sajátos varázsa a konyhában: ilyenkor minden étel lassabb, mélyebb, otthonosabb lesz. A hideg napokon valahogy természetesebb