Hozzávalók:
fél kg cukor,annyi diót hogy képlékeny massza legyen!
*
Elkészítés:
cukrot felolvaszt bele a dió! vizes nyújtódeszkára önt gyorsan eldarabol,mert hamar szilárdul!vízbe márt majd tányérra rak!1kis csemege:)
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
3
10
30
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
fél kg cukor,annyi diót hogy képlékeny massza legyen!
*
Elkészítés:
cukrot felolvaszt bele a dió! vizes nyújtódeszkára önt gyorsan eldarabol,mert hamar szilárdul!vízbe márt majd tányérra rak!1kis csemege:)
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a

A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,

Kevés gyümölcs van, amely olyan sokszínű történettel és felhasználási lehetőséggel bír, mint a füge. Az ókori görögök szent gyümölcsként tisztelték,