Pórés juhtúróval töltött sertésborda

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Pórés juhtúróval töltött sertésborda

Recept leírás:

Hozzávalók:

4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg juhtúró
1/2 szál póréhagyma
őrölt fehér bors

A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A póréhagymát apróra vágjuk,összekeverjük a juhtúróval.Ízesítjük borssal és sóval/ha szükséges,a juhtúró sós!/
Elkészítés:A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből majd ráhajtjuk a másik felét.A szokásos módon bepanírozzuk /liszt,tojás,zsemlemorzsa / és bő olajban közepes lángon kisütjük.Karika sült burgonyát készítettem mellé.

Pórés juhtúróval töltött sertésborda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pórés juhtúróval töltött sertésborda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!