Hozzávalók:
1 db kárász,1db.ponty
3 tojás
fűszer: 2 e
lenmag,tökmag..
10 dkg s.liszt,só,örölt paprika
olaj a sütéshez 1 dcl
Körittés:
1/2 kg zöldbab
3 fej hagyma
4 tojás
1 csokor petrezselyemzöldje
olaj
1 k.kanál bors,1 kanál vegeta,1 k.kanál grillpor.
*
Elkészítés:
A halakat 5 mm-ént beirdalni..
A fűszerekkel kintről ,bentről jól bekenjük a halakat…
A lisztbe sót,őrölt paprikát tenni-meghenpergetni a halakat,
A 3 tojásba beletenni a magokat és ebbe megforgatni a halakat/a maradékot ráönteni/
Wookban 180 C bő olajban ropogósra megsütni.
Körittés:
A babot 15 percig kell főzni sós vízben
A hagymát meg kell üvegesíteni az olajon…rátenni a főtt babot..picit sütni..
Rátenni a tojásokat,petrezselyemzöldjét ,fűszereket és készre sütni…
Jó étvágyat!!!


