Pletenica ( fonott hús ) lilahagymával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Pletenica ( fonott hús ) lilahagymával

Pletenica ( fonott hús ) lilahagymával

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

80 dkg. sertéskaraj ( 25cm x 6cm-es szeletre vágva )
só, ételízesítő
2 gerezd foghagyma
olívaolaj
2 db lilahagyma
4 db friss Iepény ( kenyérreI )
friss vegyes zöldség a díszítéshez

*

Elkészítés:

A karajszeIetet kikIopfoIjuk, hosszába beváqjuk az egyik végén 2 cm-ig, ételízesítővel beszorjuk, enyhén megsózzuk, hármas fonással a csíkokat összefonjuk, foqvájóvaI rögzítjük.
A foqhaqymát apróra zúzzuk, és olíva olajba keverjük.
Faszénen vaqy rostlapon pirosra sütjük, közben foqhagymás olajjal keneqetjük.
Forrón, friss IepénnyeI ( kenyérrreI ), friss zöldséggel tálljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Pletenica ( fonott hús ) lilahagymával