Hozzávalók:
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
60 dkg liszt
5 dkg élesztő
1 dl étolaj
3 dl forró víz
1 kk. cukor
2 kk. só
feltétnek: pizzakrém, oregano, házi kolbász, házi szalonna, paprika, paradicsom, hagyma, sajt
http: //www.toldifuszerek.hu
(A feltétet saját magad variálhatod, általában én ezeket szoktam rápakolni, a tészta pedig picit vastagabb lesz, aki vékonyan szereti, az felezheti sütés előtt.)
*
Elkészítés:
A sütéshez nagy tepsi szükséges.
A hozzávalókat jól összegyúrom, majd lefedem a tálat.
Én mosogatóba engedek forró vizet és ott szoktam keleszteni 1 órát.
Nagy tepsit kiolajozok és szétnyújtom a tésztát rajta, sütés után picit vastagabb, aki egész vékony tésztát szeretne, az felezze.
Megkenem a pizzakrémmel és rápakolom a feltéteket, házi szalonna és kolbász felvágva, paradicsom-, paprika-, hagymakarika, oregano, reszelt sajt.
Előmelegítem a sütőt 200 fokra és kb. 25 percig sütöm.
Utána rögtön fogyasztható,szeletelhető.