Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Ha van illat, ami egy pillanat alatt elhozza az őszt, az a sült gesztenyéé. A ropogós héj alól előbukkanó, édes,

Van egy alapanyag, ami szinte minden magyar konyhában ott lapul, de csak kevesen ismerik a legnemesebb arcát. Ez a fokhagyma.

Kevés dolog képes olyan illattal megtölteni a lakást, mint egy frissen sült kenyér. Ahogy a ropogós héj lassan aranybarnára sül,