Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Van az a pillanat, amikor már ott illatozik a hús, a köret is alakul, de elbizonytalanodsz: miben süssem meg, hogy

Gondoltál már arra, hogy a bors, ez az apró, fekete szemcsés csoda valójában mekkora főszereplője a konyhádnak? Olyan alapfűszer, amit

Saláta? Sokaknak egy halom zöld jut róla eszébe, amivel legfeljebb a főétel mellé barátkoznak. Pedig a saláta lehet tartalmas, meleg,