Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
20
0
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Amikor meghalljuk a levendula nevét, legtöbben a nyári mezők lilás virágmezőire vagy az illatosított párnákra gondolunk. Pedig a levendula nemcsak

Ha azt mondjuk „szőlő”, legtöbben azonnal a borra gondolunk. Nem véletlen: Magyarország szőlő- és borkultúrája évszázadokra nyúlik vissza, és világszerte

Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az