Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Jelentkezz be az értékeléshez!
															👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
20
0
															⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

A pác olyan a konyhában, mint egy jó könyv a vasárnap délutánban: idő kell hozzá, de a végén minden falat

Ha hallottad már a „konfitált kacsa” kifejezést, de nem voltál benne biztos, mit is jelent pontosan, vagy ha már ettél

Ahogy megérkezik a tavasz vége és a napsugarak egyre bátrabban melengetik a földet, a piacok standjain is felbukkan az egyik