Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.
2
20
0
Hozzávalók:
20 dkg liszt
kb. 6g élesztő
pici só
1,25 dcl víz
*
Elkészítés:
Egy keverőtálba kimérni a lisztet közepébe az élesztőt fölfuttatjuk, pici só, és összedolgozni az egészet.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Az alma minden évben az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb hazai gyümölcsünk, amely főszereplő az őszi piacokon és a magyar konyhában egyaránt.
A szilva igazi átmeneti gyümölcs: a nyár végét és az ősz kezdetét jelzi. Július végétől egészen szeptember végéig sorakoznak a
A magyar konyha bővelkedik olyan fogásokban, amelyek egyszerre laktatóak, háziasak és sokféleképpen variálhatók. Ezek közül is kiemelkednek a rakott ételek,